lördag 24 december 2011

24:e december - Adventskalender 2011Julaftons morgon. Jag är ingen julfanatiker, men jag tycker om julaftons morgon och har alltid gjort. Dessutom var det minusgrader utanför fönstret idag och snön blir nog kvar ett litet tag till. Men synd att det inte är snö på träden längre, det är så vackert. Men det är bra för träden, blir inte så mycket skador på ungbjörken, kontrar min kära M med. Alla har vi olika syn på saker och ting.


Då var vi framme vid det sista julklappsrimmet för i år. Men jag kommer nog fortsätta skriva även framöver. Jag hoppas ni har haft minst lika roligt som jag. Risken är stor att det blir en adventskalender även nästa år. Glöm inte att kolla in Adventskalender 2011 för mer information om hur du lämnar in dina svar. Lämna in även fast du inte har svarat på alla!


Rimmet är raderat pga upphovsrättsliga skäl!


För övrigt vill jag önska er alla en god jul och tacka för att ni alla har följt adventskalendern! Hoppas ni får en fin dag med god mat och trevligt umgänge.


Dagar som denna blir det lätt att vi tänker på dem som inte längre kroppsligen finns med oss. Det är något som vi måste få göra och bör göra. Känslor kommer för att de behövs. Men glöm för all del inte att lyfta blicken och se alla de fina människor som fortfarande finns omkring dig. Direkt i rummet eller bara ett telefonsamtal bort. Här och nu är allt vi har.

God Jul önskar SlaktarStina, Lord of the Dammsugare, Knas-katten och hustomtarna

3 kommentarer:

 1. Önskar dig en skön jul med dina nära och kära.
  Tack för alla trevliga stunder med kalendern.

  SvaraRadera
 2. Toppen! Men var är 2a dec??? ;)

  SvaraRadera
 3. Hej vår vän !
  Tack för denna trevliga kalender.
  Vi önskar dig och M och knaskatten en
  riktigt god fortsättning.
  Kramar från Hytting.

  SvaraRadera