torsdag 21 juni 2012

Åkdon & Termos och en fin sommardag

Kom ihåg att det är Åkdon & Termos i Ludvika 18.00 ikväll! Fint väder utlovas så det är bara att packa picknickkorgen och ge sig iväg!

Och om du har några som helst tankar på att ägna kvällen åt städning, matförberedelser eller andra "måste-saker" som man gör inomhus - lova mig att strunta i det. För nu, äntligen, är det en sån där fin sommardag som är så sällsynt. Ska du då slösa bort den genom att göra saker som kan göras en annan dag eller som kan göras enklare? Byt ut den hemgjorda jordgubbstårtan med egenbackad sockerkaksbotten till jordgubbar och glass. Tårtan kan du göra en regnig dag istället, och kanske behövs den som mest då. Och jag lovar att det blir midsommar ändå, trots att damråttorna är så stora så att de överfaller katten.

Ut med dig - NU! Dra in dofterna av sommaren, njut av färgprakten från alla blommor som snart har blommat över och låt gräset kittla dina fötter. Spatsera omkring och bara må bra, något mer behöver du inte göra. Men lova att blunda, ta ett djupt andetag och känn doften av sommar.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; du har väntat på sommaren i flera månader, men sommar väntar inte på dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar