torsdag 18 oktober 2012

Min vän blöjpåsen

 Det här mina damer och herrar, är min vän Blöjpåsen. Vi har gjort mycket tillsammans de senaste dagarna. Först i tisdags så följde den med mig och Knådden på barnvagnspromenad. Det här var ju trevligt, det måste vi göra om! hojtade jag och den fick även följa med nästkommande dag. Sen åkte den med oss en tur in till Stan i går kväll också. Och det här med barnvagnspromenaden var ju en riktig hit, så den följde med idag också.
 
Det var väl inte riktigt meningen att vi skulle få denna långa bekantskap, men när tankarna är någon annanstans kan det lätt bli så här. Ambitionen är att blöjpåsen ska få förenas med sina andra sopiga vänner, förhoppningsvis redan idag. Eller så får den följa med till Lindköping någon gång i november, vem vet. Vi börjar ju bli riktigt tighta vid det här laget.

6 kommentarer:

 1. Vilken fin dinglis!!

  SvaraRadera
 2. Lever blöjpåsen ännu på dina turer?? Trevlig kammrat! Inget mer du har gjort med den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just den blöjpåsen har fått förenas med sina andra kamrater i sopkontainern. Men jag skaffar mig ständigt nya vänner!

   Radera
  2. Är du ofta ute och går med dina nya vänner(blöjpåsen)?? Skoj repotage om sopor!

   Radera
  3. Det händer. Om de blir gladare av det vet jag dock icke.

   Radera