tisdag 27 november 2012

4 dagar kvar...

... till Adventskalendern 2012 drar igång och jag tänkte att en närmare presentation av den enväldiga dommare vore på sin plats.


Det här är Knas-Katten. Han är vår alldeles egna gårdskatt och har som största nöje att hoppa fram bakom något hörn och skrämma första bästa förbipasserande. Nu är det ju inte så många som passerar här omkring, så oftast är det jag eller M som råkar ut för hans bus. Vi börjar bli vana vid hans ninja-hopp vid det här laget.

Knas-Kattens främsta uppgift här på gården är att hålla undan råttor och andra otyg. Det gör han på ett alldeles utomordentligt sätt, men hinner även med att göra en hel del annat. Mestadels är det något knas som ger upphov till en hel del historier. Så många att han faktiskt har fått en alldeles egen kategori här på bloggen. Den hittar du här.

Han tycker även om att gå skogspromenader tillsammans med oss andra i familjen, älskar älgkött och är livrädd för människor som mäter under 120 cm. Knådden inkluderad. Så länge de inte sover då, då kan de ju faktiskt vara ganska söta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar