tisdag 18 december 2012

18:e december 2012

Kan det vara tomtespår? Kanske... Det är mindre än en vecka kvar av Adventskalendern nu. Det kan kännas tråkigt att det snart är slut. Det kan kännsas som en lättnad också. Oavsett, så kan jag avslöja att möjligtvis så dyker det upp lite underhållning i mellandagarna. Som lite pausunderhållning innan vinnaren presenteras. Jag kallar det "en vintersaga".

Nu - dagens rim!

Rimmet är raderat av upphovsrättsliga skäl!

2 kommentarer:

  1. Du får inte vara för snabb att begära in svar. Vissa kräver mycket funderande. Och jag är hos far i jul, har ju ingen äppeltelefon så jag kan se de sista rimmen. Väldigt roligt är det. Synd att det snart är slut.

    SvaraRadera
  2. tanken är att svaren ska vara inne sista december 2012. Då bör du hinna se dem! om inte, så kan du ringa mig så får du personlig uppläsning!

    SvaraRadera