fredag 7 december 2012

7:e december 2012

Bilden är från min brors fina hem. Kuddarna är sydda av min duktiga svägerska!
Då var det snart slut på den här arbetsveckan för er med kontorstider - bra jobbat! För er som har en jobbhelg som ligger för era fötter - kämpa på! Här i rimverkstaden uppe i skogen jobbar jag förbrilt dygnet runt och just därför kan jag nu servera er dagens rim lagomt till frukostkaffet;

Rimmet är raderat av upphovsrättsliga skäl!

3 kommentarer:

 1. Tack för din otroligt underhållande självklara blogg. Tänk om fler kunde vara och tänka som du. Fortsätt att vara du och ändra ingenting. Att bo i skogen är en värdefull chans som är få förunnat och att se allt det där fina och enkla och att få det på bild så att fler kan få se med dina ögon är värt så mycket, så forsätt fina du :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för mycket smickrande ord! Det värmde oerhört!

   Radera
 2. Det var fina ord till min dotter,Tack kära du.

  SvaraRadera